Vacature automonteur/ apk keurmeester bij Vagtechniek Nuenen

Bespreek hier alle algemene zaken omtrent de Volkswagen up!
Vagtechniek
Forum newbie
Berichten: 62
Lid geworden op: zo 05 aug 2012, 20:38

Vacature automonteur/ apk keurmeester bij Vagtechniek Nuenen

Bericht door Vagtechniek » do 13 jun 2013, 18:55

Vacature automonteur
Wij zijn op zoek naar geschikte kandidaten voor onderstaande vacature.


Automonteur

Omschrijving werkzaamheden
Als 1e monteur ben je verantwoordelijk voor het verrichten van alle voorkomende reparaties en onderhoudswerkzaamheden. Je stelt mechanische en elektronische diagnoses aan personenauto's. Daarnaast behoort het inbouwen van accessoires/opties eveneens tot je takenpakket.

Omschrijving werkgever
Wij zijn een kleine garage uitsluitend gespecialiseerd in onderhoud, diagnose en reparaties aan auto's van de merken Volkswagen, Audi, Seat en Skoda.

Functie-eisen
Je bent in het bezit van een diploma 1e of 2e autotechnicus en je hebt praktijkervaring opgedaan. Ook ben je in bezit van APK lichte voertuigen licentie.
Voor deze functie zoeken wij een monteur die kan samenwerken, verantwoordelijkheidsgevoel heeft en graag goed werk aflevert. Er wordt van je verwacht dat je na een korte inwerkperiode, volledig zelfstandig onderhoud en reparaties kunt uitvoeren. Affiniteit en ervaring met de Volkswagen Audi Groep is een vereiste. Verder is het goed kunnen werken met computer- en uitleessystemen een vereiste. Ook verwachten we een goede sociale omgang met onze klanten.

Bijzonderheden
Fijne werksfeer, waarbij het werk gericht is op detail en kwaliteit. Tevens de mogelijkheid om door te groeien, cursussen te volgen en jezelf te ontwikkelen.

Plaats
Nuenen (N-B )

Tijdelijk / vast
Uitzicht op vast dienstverband

Arbeidstijden
5 dagen per week / 38 uur per week

Salarisindicatie
Marktconform, afhankelijk van leeftijd en ervaring

Heb je interesse, stuur je cv naar vacatures@vagtechniek.nl